Het Zweedse Nami Lift startte in 1944 met de productie van aanhangers en speciale tools voor trekkers. Halverwege de jaren 70 veranderde de markt en start Nami de productie van opmaat gemaakte platformliften voor binnen- en buitengebruik. Nami is zich altijd blijven ontwikkelen en mag met trots zeggen, dat wij de enige zijn in Europa die geen nee zegt tegen elke gewenste maatvoering.

Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen, veilige ontwerpen en zijn eenvoudig te installeren dankzij de slimme voormontage. De Nami Lift constructie is volledig zelfdragend (stand alone) en heeft dus geen extra verstevigingsprofielen nodig. De modellen passen in alle omgevingen, zelfs in nauwe ruimtes, en kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften en wensen. Met slimme functies, een aantrekkelijk ontwerp en een stille, soepele werking zijn onze liften bekend en populair in de markt.

Nami Lift wil niet afhankelijk zijn van grote toeleveranciers als het komt op de besturing of speciale componenten. De productie is daarom voor het grootste deel in eigenbeheer, zoals eigen fabricaat (brandwerende) deuren of besturing. Ook de panelen worden zelf geproduceerd, de extra dikke sandwichpanelen (25mm) maken de liften zelfdragend.

Het merk Nami Lift onderscheidt zich op belangrijke zaken zoals maatwerk en een snelle levertijd, maar ook met een gunstige prijs.
Vandenbos Groep, dat zelf ook Zweedse roots heeft, levert enkel (Zweedse) kwaliteitsproducten en mag zich met verve leverancier van Nami Lift noemen.